Πολιτική αλλαγών - επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

1.       Καταστροφή προϊόντων κατά τη μεταφορά

Το Beauty Princess.gr ουδεμία ευθύνη φέρει, για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή τυχόν ζημιά προκληθεί κατά την αποστολή της παραγγελίας. Μετά από την παραλαβή υποχρεούστε να ελέγξετε εντός 24 ωρών τα προϊόντα, έτσι ώστε σε περίπτωση ζημιάς, να μπορούν να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά του Beauty Princess.gr. Μετά τον έλεγχο της ζημιάς, θα σταλεί νέο προϊόν.

 

2.       Ακύρωση Παραγγελίας

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να προβείτε σε ακύρωση παραγγελίας, η ακύρωση μπορεί να γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Beauty Princess.gr ή με αποστολή email, πριν από την αποστολή της παραγγελίας σας.

 

3.       Πολιτική αλλαγών / επιστροφών Προϊόντων

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Προκειμένου να γίνει η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει:

1.       Το προϊόν να είναι αμεταχείριστο και στην αρχική του συσκευασία μαζί με τυχόν συνοδευτικό υλικό (εξαρτήματα, εγχειρίδια κλπ) εφόσον το προϊόν έχει ανοιχθεί και χρησιμοποιηθεί δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η αλλαγή/επιστροφή. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις ελλαττωματικών προϊόντων.

2.       Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους αποστολής παραγγελίας, θα πρέπει να δηλωθεί εντός 24 ωρών, είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας , είτε με email και να λάβετε την αντίστοιχη επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί μπορεί να γίνει επιστροφή ποσού μέσω τραπεζικής κατάθεση σε IBAN υποδείξεως του ίδιου. Όλα τα έξοδα σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν το Beauty Princess.gr

3.       Αλλαγές/ Επιστροφές ΔΕΝ πραγματοποιούνται στα ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ για λόγους υγιεινής.

4.       Αλλαγές / Επιστροφές ΔΕΝ πραγματοποιούνται σε ΚΡΕΜΕΣ, ΚΡΑΓΙΟΝ LIP GLOSS, MASCARA εφόσον έχει αφαιρεθεί η ταινία ασφαλείας του προϊόντος.

5.       Στα εκπτωτικά προϊόντα με ποσοστό έκπτωσης 50% και άνω ΔΕΝ γίνονται επιστροφές δεκτές.

6.       Αλλαγές/ Επιστροφές γίνονται με την προσκόμιση της απόδειξης αγοράς.

7.       Αλλαγές/ Επιστροφές γίνονται σε παραγγελίας ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

8.       Αλλαγές / Επιστροφές σε εποχιακά προϊόντα δεν γίνονται δεκτές παρά μόνο στην 2η περίπτωση του παρόντος εδάφιου.

 

 


 

Διαδικασία αλλαγών/ επιστροφών

1.       Συμπληρώνεται τη φόρμα επιστροφής

2.       Συσκευάζεται τα προϊόντα σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή

3.       Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον αποστολέα.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεσή σας είτε μέσω τηλεφώνου ή της φόρμας επικοινωνίας.